TROUWFOTOGRAAF BUITENLAND DESTINATION WEDDING

unieke en creatieve trouwfotograaf in buitenland

Wow, jullie gaan trouwen in het buitenland! Dan zoek je natuurlijk een creatieve en ervaren fotograaf voor een destination wedding.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor in het buitenland zoals b.v. in Italië, Spanje, Frankrijk of ergens anders in het buitenland? Met mijn team zorg ik voor mega creatieve trouwfoto’s, die niemand anders heeft.

Destination Weddings

kosten trouwfotograaf in het buitenland

Bij ons boek je een award winning trouwfotograaf in het buitenland die natuurlijke en kleurrijke bruidsfoto’s maken van jullie huwelijk. Mijn team en ik hebben ruime ervaring met trouwen en bruiloften in het buitenland. Je boekt bij ons gewoon het normale pakket net als bij een Nederlandse bruiloft. Natuurlijk komen er wel reis en verblijfkosten bij.

VOORBEELD

1999
  • 6 uur fotografie
  • 1 fotograaf
  • Drone
  • Album 25 x 25
  • * Prijzen zijn onder voorbehoud

Natuurlijk

Een blauw pak blijft blauw. Groen blad blijft groen. Wij laten de kleuren zien zoals ze echt waren. Echte foto's!

Kleurrijk

Onze foto's stralen. De kleuren zijn natuurlijk maar ook levendig en kleurrijk. Vol sfeer en passie in beeld.

Creatief

Wij zijn de hele dag op zoek naar unieke momenten die geen enkel bruidspaar heeft. Echt speciaal voor jullie.

Goed advies nodig?!

Maak met ons een vrijblijvende afspraak om jullie wensen te bespreken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Door onze ruime ervaring in bruiloften en destination Weddings kunnen wij jullie goed adviseren!

"Woorden schieten te kort, maar nogmaals......."

Woorden schieten te kort.. maar nogmaals: BEDANKT! 🤩
Wat onbeschrijfelijk mooi was het …. we zijn nog steeds sprakeloos! Alles liep zoals we hadden gehoopt, en wát een fijne fotografen waren jullie tijdens ons droomweekend! We hebben ons steeds volledig op ons gemak gevoeld, en waren zo van jullie professionaliteit overtuigd dat we direct alles los konden laten en met volle teugen hebben genoten. En dat zegt nogal wat, aangezien we behoorlijk van “de controle” zijn 😆

Chris en Elzemieke