Onze bruidsparen

Wij kunnen prachtige trouwfoto’s laten zien, de mooiste praatjes hebben, maar uiteindelijk zijn de beste ambassadeurs onze bruidsparen! Hier zullen jullie lezen dat wij, met twee fotografen, samen met jullie een groot feest maken van jullie bruiloft met de meest bijzondere foto’s!

Selfie bruidspaar
gelukkig bruidspaar

C&E

"

Bruiloft in Italië

Chris en Elsemieke

Woorden schieten te kort.. maar nogmaals: BEDANKT! 🤩 Wat onbeschrijfelijk mooi was het …. we zijn nog steeds sprakeloos! Alles liep zoals we hadden gehoopt, en wát een fijne fotografen waren jullie tijdens ons droomweekend! We hebben ons steeds volledig op ons gemak gevoeld, en waren zo van jullie professionaliteit overtuigd dat we direct alles los konden laten en met volle teugen hebben genoten. En dat zegt nogal wat, aangezien we behoorlijk van “de controle” zijn 😆

"

Bruiloft bij Oranjerie Groot Warnsborn

Frank & Masha

Mocht je op zoek zijn naar bruidsfotografen die je enerzijds niet opmerkt, maar anderzijds ook heel fijn bij je kan hebben? Dan zijn Serge & Wendy de trouwfotografendie jullie echt zoeken. Ontspannen, vriendelijk en bovenal heel goed in het fotograferen van juist de momentjes die niet te georganiseerd zijn. Zij pikken de details eruit die zo waardevol zijn om op terug te kijken. Op de trouwdag zelf was er al een compilatie van prachtige trouwfoto’s die ‘s avonds getoond konden worden. Gelijk hadden zij, als bruidsfotograaf in Arnhem de juiste toon en sfeer te pakken in wat wij graag wilden laten zien. Zij hebben ons echt ‘gelezen’ in de uren dat zij om ons heen fotografeerden.
Wees niet bang dat foto’s maken soms wat ongemakkelijk kan voelen, want zij halen dit ongemak gelijk weg en het resultaat is genieten!

bruidsshoot bruidspaar
trouwfotograaf deventer

J&S

"

Bruiloft in Landgoed Klarenbeek

Jeff & Sandra

Serge en Wendy maken fantastische foto’s! Ze leveren hoge kwaliteit en zijn zeer creatief. Het is mooi om te zien dat ze hun vak als trouwfotograaf met passie uitoefenen. Ze zijn een leuk en gezellig stel en zijn een aanvulling op de mooiste dag van je leven. Dank jullie wel!

Zij vertrouwde ons ook!

Wij horen zo vaak: ” MAAR wij staan niet mooi op de foto, hoe gaan jullie met twee fotografen daar mee om?

Nou heel simpel kijk maar naar wat deze bruidsparen zeggen en dat zegt genoeg! Jullie mogen erop vertrouwen dat wij jullie mooi op de foto zetten!

Wees op tijd!

Zowel een trouwlocatie als een bruidsfotograaf moeten jullie op tijd reserveren, wacht dus niet te lang!

Weten of wij nog beschikbaar zijn?

Klik hier en vraag het ons.

"

Bruiloft in Friesland

Henri & Marscha

Wat was het fijn om Serge en Wendy als bruidsfotografen op ons huwelijk te hebben. Zo belangrijk dat je een klik heb met je trouwfotografen en met Serge en Wendy hadden wij die!

Ze gingen, als bruidsfotograaf volledig op in onze gasten. De humor is fantastisch. Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je fantastische trouwfoto’s!

Wij zijn echt super happy met het resultaat en kunnen Serge en Wendy als bruidsfotograaf in Friesland dan ook echt aanbevelen!

Trouwfotograaf Friesland bruidspaar
Dronefoto trouwauto

S&M

"

Bruiloft in Nijmegen

Sjoerd & Manon

Fantastische trouwfotograaf. Erg persoonlijk en gemakkelijk in omgang. Op de trouwdag zelf geruststellend in de ochtend, later op de dag nauwelijks door gehad dat er fotografen rondliepen. Nu al erg toffe en speciale foto’s mogen ontvangen! Kijken erg uit naar de rest van de foto’s! Luisteren echt naar je persoonlijke wensen.


Zeker aan te raden! Bedankt Serge & Wendy.

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn voor jullie datum? Stuur ons gerust een mail om te vragen of wij nog kunnen!