BRUIDSVIDEOGRAAF APELDOORN EN NEDERLAND

Bruidsvideo's,
met een bite!

Sinds 2023 zijn wij ook gestart met bruidsvideografie. De overstap was erg makkelijke, want wij hebben al meer dan 200 bruiloften in binnen- en buitenland gefotografeerd.

Wisten jullie dat fotografie en videografie erg dicht bij elkaar liggen!

Waar wij voor staan in onze bruidsfotografie geldt dit ook voor bruidsvidografie!

“Jullie willen toch ook unieke, creatieve en opvallende trouwvideo?”

Niet de standaard films die ieder bruidspaar heeft, maar echt iets bijzonders, een trouwvideo speciaal voor jullie, waar jullie vrienden jaloers op zijn 

Met mijn team zorg ik voor mega creatieve trouwvideo, die niemand anders heeft.

VOORBEELD

1549
  • 6 uur videografie
  • Drone
  • trailer van 3 a 4 minuten
  • * prijzen onder voorbehoud

Jullie willen andere foto’s dan andere!

Prijzen

Hebben de foto’s jullie enthousiast gemaakt en willen jullie graag onze prijzen weten?! Vul dan hier jullie gegevens in en krijg meteen onze prijzen te zien!

tarieven trouwfotograaf
Onze Bruidsparen

Gaan jullie in het buitenland trouwen?

Wisten jullie dat in het buitenland trouwen bijna hetzelfde is als in Nederland trouwen. Tuurlijk zit er verschil in, zo is het handig om voor de burgerlijke stand in Nederland te trouwen en b.v. een vriend of vader of moeder te vragen om in het buitenland de ceremoniespreker te zijn!Maar er zijn natuurlijk meer dingen om rekening mee te houden, zeker ook voor het boeken van een trouwvideograaf of fotograaf. Jullie zijn meerdere dagen feest aan het vieren en wij als bruidsfotografen en bruidsvideograaf gaan graag met jullie mee. Echter kost dit ons ook meerdere dagen en die moeten nog wel vrij zijn in onze agenda! 

1. NATUURLIJK

Een blauw pak blijft blauw. Groen blad blijft groen. Wij laten de kleuren zien zoals ze echt waren. Dus geen rare filters.

2. KLEURRIJK

Onze foto’s stralen. De kleuren zijn natuurlijk maar ook levendig en kleurrijk. Vol sfeer en passie in beeld.

3 . CREATIEF

Wij zijn de hele dag op zoek naar unieke momenten die geen enkel bruidspaar heeft. Echt speciaal voor jullie.

"Woorden schieten te kort, maar nogmaals.......!"

Bruidsfotograaf in Toscane

Woorden schieten te kort.. maar nogmaals: BEDANKT! 🤩
Wat onbeschrijfelijk mooi was het …. we zijn nog steeds sprakeloos! Alles liep zoals we hadden gehoopt, en wát een fijne fotografen waren jullie tijdens ons droomweekend! We hebben ons steeds volledig op ons gemak gevoeld, en waren zo van jullie professionaliteit overtuigd dat we direct alles los konden laten en met volle teugen hebben genoten. En dat zegt nogal wat, aangezien we behoorlijk van “de controle” zijn 😆

Chris en Elzemieke