Trouwfotograaf in Gelderland, Utrecht... nee in heel Nederland!

Ik ben iemand die je in 2 woorden kan beschrijven: enthousiast en maximaal. Als trouwfotograaf in Gelderland haal ik altijd het maximale uit mijn bruiloften door mijn enthousiasme. Ik kan uitbundig een feestje bouwen, maar ik zorg, als bruidsfotograaf er ook voor dat die traan en lach gefotografeerd worden in alle rust en stilte. Zo haal ik samen met mijn team van trouwfotografen het maximale uit jullie bruiloft.

Bekijk ook eens ons portfolio! Maar wist je dat.....

Een trouwfotograaf kun je pas boeken als je een hele goede klik hebt. Foto’s kunnen geweldig zijn, maar als er geen goede klik is, dan heb je alsnog een stoorzender op je dag. Als bruidsfotograaf in Gelderland vind ik het daarom heel belangrijk om kennis met jullie te maken om te ontdekken of die klik er is.

In mijn studio in Klarenbeek, Gelderland drinken we een bak koffie/thee of maak ik een lekkere cocktail voor jullie zodat we jullie wensen en ideeën voor de bruiloft kunnen bespreken en met elkaar kunnen connecten. Zijn we een match? Dan gaan we als een echt team voor jullie bruiloft aan de slag!

Bruidspaar Italië trouwen buitenland

C&E

"

Bruiloft in Italië

Chris en Elsemieke

Woorden schieten te kort.. maar nogmaals: BEDANKT! 🤩 Wat onbeschrijfelijk mooi was het …. we zijn nog steeds sprakeloos! Alles liep zoals we hadden gehoopt, en wát een fijne fotografen waren jullie tijdens ons droomweekend! We hebben ons steeds volledig op ons gemak gevoeld, en waren zo van jullie professionaliteit overtuigd dat we direct alles los konden laten en met volle teugen hebben genoten. En dat zegt nogal wat, aangezien we behoorlijk van “de controle” zijn 😆

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn?

Wendy

Wendy is mijn collega, maatje, vriendin én vrouw. Samen zijn we volledig op elkaar ingespeeld. Waar Wendy echt oog heeft voor de details, ga ik meer voor de creatieve shots. Zo krijg je samen een geweldige galerij.

Ivar

Met Ivar heb ik al een heleboel bruiloften samen gefotografeerd. We kennen elkaar dus goed en werken als een goed geoliede machine samen. We houden er van om volle bak voor elke bruiloft te gaan.

Joke

Samen met Joke coach ik andere fotografen in een community die neXt heet. Daarnaast fotografeert zij regelmatig als second shooter mee en doen we samen alles om echt creatieve en unieke foto's te krijgen.

Creatieve trouwfotograaf in Gelderland

Ik, als bruidsfotograaf wil dat elk bruidspaar unieke foto's krijgt. Het zou niet zo moeten zijn dat elke galerij met trouwfoto's er hetzelfde uitziet en dat alleen het bruidspaar anders is. Ik wil voor jullie unieke trouwfoto's die niemand heeft. Daarvoor gebruik ik samen met mijn team van bruidsfotografen verschillende technieken, zoals externe flitsers, allerlei licht technieken en ook maken we trouwfoto's met een drone.

Wij werken samen met....

Ons team wordt gesponsord door onder andere Godox, fotopro, Foto Village en Disnet.

Bedrijven die in ons geloven en ons werk waarderen als trouwfotografen