Bruidsfotograaf Limburg, Trouwfotograaf Limburg bij Kasteel Keverberg

Bruiloft in de Baarlo, bruidsfotograaf Keverberg

Op een warme dag, temidden van de prachtige trouwlocatie Kasteel De Keverberg in Limburg, vond de langverwachte bruiloft van Jur en Desi plaats, die wij bruidsfotograaf Limburg mochten fotograferen. Het was een dag vol liefde, emotie en onvergetelijke momenten. De bruiloft begon met de “getting ready”, waarbij Jur en Desi apart van elkaar werden voorbereid, aangezien ze ervoor kozen elkaar pas bij de ceremonie te zien. Desi verscheen in een adembenemende jurk, wat het nog specialer maakte, omdat deze met de hand was gemaakt door een getalenteerde ontwerpster uit Oekraïne. De trouwjurk straalde elegantie en verfijning uit, en Desi leek rechtstreeks uit een sprookje te komen. Een cadeautje voor ons al trouwfotograaf. Jur daarentegen droeg een op maat gemaakt trouwpak dat perfect aansloot op zijn persoonlijkheid en stijl. Samen vormden ze een oogverblindend bruidspaar.

Bruidsfotograaf Limburg, first look

Vervolgens was het tijd voor Jur als bruidegom om zijn entree te maken, vergezeld door zijn groomsmen. De lucht werd gevuld met vreugde en opwinding terwijl de gasten bellenblaasbellen bliezen en bloemen gooiden om het moment nog feestelijker te maken. De spanning en anticipatie groeiden terwijl iedereen vol verwachting wachtte op het verschijnen van de prachtige bruid.

En toen verscheen Desi, stralend in haar prachtige trouwjurk. Haar glimlach was onweerstaanbaar en haar ogen straalden van geluk. De gasten werden betoverd door haar schoonheid en het was duidelijk dat Jur de gelukkigste man ter wereld was op dat moment. De bruidsfotograaf uit Limburg wist deze kostbare momenten perfect vast te leggen, met oog voor detail en emotie.

Ceremonie onder de boom

Na de ontroerende ceremonie was het tijd om te toosten op het pasgetrouwde paar. Er hing een sfeer van liefde en geluk in de lucht terwijl de gasten hun glazen hieven en een toast uitbrachten op de bruid en bruidegom. Het was een moment van samenzijn en het vieren van de liefde die Jur en Desi met elkaar deelden.

twee trouwfotografen voor de first dance

Na het diner begon het feest, en Jur en Desi openden de dansvloer met een spectaculaire dans. Hun liefde en energie waren aanstekelijk, en al snel stond iedereen op de dansvloer om mee te feesten.

Lees meer blogs