Bruidsfotograaf strand Egmond

Bruidsfotograaf Strand . Trouwfotograaf Strand

Bruidsfotograaf strand Egmond

Bruiloft in de duinen, bruidsfotograaf strand

Als bruidsfotograaf strand, is het altijd een feestje om het huwelijk van een bruidspaar vast te leggen. Zo ook bij Erik en Danielle, die elkaar het jawoord gaven in Alkmaar. Erik maakte zich klaar vanuit hun eigen huis terwijl Danielle dit deed vanuit het huis van haar ouders. Als bruidsfotograaf was ik aanwezig om deze bijzondere momenten vast te leggen.

Bruidsfotograaf strand

Na de getting ready stapte het bruidspaar in een prachtige Rolls Royce en reden zij naar de duinen bij Egmond. Dit is een prachtige plek om trouwfoto’s te maken, omdat je hier het beste van twee werelden hebt: de duinen én het strand. Het was een heerlijke dag en het bruidspaar genoot zichtbaar van elkaar en de omgeving.

Bruidsfotograaf duinen

Als bruidsfotograaf is het belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen. Het was mooi om te zien hoe Erik en Danielle samen opgingen in het moment. Door mijn fotografie konden zij later terugkijken op een dag vol liefde en geluk.

Met twee trouwfotografen fotograferen!

Na de fotoshoot vertrokken we naar het stadhuis van Alkmaar waar het bruidspaar officieel in het huwelijk trad. Dit is een emotioneel moment waarbij ik als bruidsfotograaf op de achtergrond meeloop om alles vast te leggen. Het was een prachtige ceremonie die de liefde tussen Erik en Danielle bevestigde.

Na de ceremonie ging het bruidspaar naar hun feestlocatie, By Huub. Hier hebben ze genoten van een heerlijk diner en hebben we nog een korte fotoshoot gedaan tussen de bloemenvelden. Als bruidsfotograaf was het een eer om deze speciale momenten vast te leggen.

Gender reveal tijdens bruiloft, Gefeliciteerd Erik & Danielle

Tijdens het feest was er nog een bijzonder moment. Het bruidspaar maakte bekend dat ze in verwachting waren van een meisje! Dit zorgde voor veel vreugde en emotie bij alle aanwezigen. Als bruidsfotograaf was het geweldig om deze bijzondere momenten vast te leggen en te zien hoe Erik en Danielle genoten van deze dag.

Lees meer blogs