Winterbruiloft . Bruidsfotograaf Hoevelaken . trouwfotograaf Hoevelaken

Bruidsfotograaf Hoevelaken / trouwfotograaf Hoevelaken – Op 16 december 2022 was het eindelijk zover voor het bruidspaar Steven en Tanja. Zij trouwden in de prachtige trouwlocatie Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Als bruidsfotograaf Hoevelaken was het voor ons een eer om deze mooie dag vast te leggen samen met Steven en Tanja op hun winter bruiloft!

Twee trouwfotografen

Met twee trouwfotografen en onze drone, waren wij in staat om elk detail vast te leggen als bruidsfotograaf Hoevelaken. De witte Lamborghini die door het paar werd gebruikt voor de rit naar het altaar, was een prachtige aanvulling op de foto’s en de drone foto’s gaven een mooi overzicht van de hele dag.

Trouwfotograaf Hoevelaken

Een ander hoogtepunt van de dag was de bijdrage van de bruidsmeisjes. De kinderen van Steven en Tanja waren de bruidsmeisjes en zij wisten hoe ze de foto’s moesten opleuken met hun gekke bekken en ondeugende uitstraling. Het was duidelijk te zien dat ze veel lol hadden op deze mooie dag. Heerlijk om dit te mogen fotograferen als trouwfotograaf Hoevelaken.

Winterbruiloft kan prima!

Maar ook de unieke trouwfoto’s die wij in het bos hebben gemaakt als bruidsfotograaf, zijn absoluut prachtig geworden. Het bos bood een rustige en intieme omgeving waar het paar even tot rust kon komen en waar wij prachtige trouwfoto’s konden maken als trouwfotografen Hoevelaken

She said YES

Na de trouwceremonie was er nog taart en toost waarbij het paar, samen met hun familie en vrienden, kon terugkijken op deze mooie dag. Wij als bruidsfotograaf Hoevelaken zijn blij dat wij deze bijzondere dag voor hen hebben kunnen vastleggen en wensen Steven en Tanja veel geluk en liefde toe in de toekomst.r

Taart en Toast!

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een taart en niet zomaar een taart, maar een trouwtaart. Als bruidsfotograaf Hoevelaken fotograferen wij deze natuurlijk ook op de mooiste manier!

Lees meer blogs