Trouwfotograaf in Nijmegen

O wat is het belangrijk om een klink met je bruidspaar te hebben. Dit klik is niet alleen voor het bruidspaar belangrijk, maar zeker ook voor ons als trouwfotograaf in Nijmegen of bruidsfotograaf in Nijmegen! Daarom is een kennismakingsgesprek met jullie fotograaf ook zo belangrijk. Als je als aanstaand bruidspaar bij ons op visite komt zal je meteen merken dat wij niet de standaard bruidsfotograaf zijn. Niet dat je meteen de deur uit rent, nee het tegendeel, het is altijd super gezellig!

Maar terug naar Niels en Rosanne die ging trouwen in Nijmegen! Tja en voor de temptation island liefhebbers, Nee dit zijn ze niet 🙂

Starks meer over deze hele bijzondere trouwauto!

Getting ready

Toch wel het meest spannende moment van jullie mooiste dag is de getting ready. Jullie gaan elkaar voor het eerst zien in die prachtige trouwjurk en dat mooie trouwpak. En wat voor een trouwjurk en trouwpak hadden Niels en Rosanne. Bij Rosanne hielpen haar moeder en tante mee met het aan kleden. Bij Niels kwam zoals zij dat altijd doen O’maggio house of tailors helpen met het aankleden!

Oeps……

Ben je er helemaal klaar voor om je bruid te zien, moet je een half uur rijden, vergeet je je colbert mee te nemen OEPS!!!!

Nou ja dan maar de first lok zonder jasje en ondertussen springen de ouders van Niels in de auto om bij het bruidspaar thuis het jasje op te halen!

James Bond auto

Hoe vaak ik wel niet de vraag heb gekregen van de bruidegom of ik iemand weet die een Austin Martin DB5 te huur heeft. Helaas heb ik elke bruidegom moeten teleurstellen. deze zijn niet te huur. Waarom niet, simpel weg omdat het zo’n dure, exclusieve auto is dat er verkering is die dit wil verzekeren!

Toch hadden Niels en Rosanne en witte James Bond trouwauto, maar hoe dan…….

Tja, als je een oom hebt die deze auto in zijn privé collectie heeft, dan kan je het gelukkigste bruidspaar zijn die wel zo’n trouwauto kan lenen! Als trouwfotograaf vond ik dit ook fantastisch!

Buiten trouwen

Als trouwfotograaf komen wij echt overal, nu dus in Brummen en Nijmegen, maar ook in Utrecht, Rotterdam of in Friesland. Voor ons maakt het niet uit waar wij zijn, maar als het bruidspaar buiten gaat trouwen dan worden wij daar wel erg vrolijk van. Als trouwfotograaf of bruidsfotograaf heb je dan alle ruimte en het licht helpt ook nog eens goed mee!

Bruidsfotograaf in Nijmegen

Serge heb jij nog aanraders voor een BABS, vroeg Rosanne aan mij. Zeker zei ik, kijk eens bij Annemarie Bruning. Zij doet het echt super leuk en is natuurlijk ook een erg ervaren spreker. Wie kent haar nu niet van TV

Lees meer blogs