First look Sparrendaal

Trouwfotograaf in Driebergen

Trouwfotograaf in Driebergen – 28 oktober 2022 en het is 24 graden buiten, stralende zon, je zou maar gaan trouwen vandaag… Wat hadden Fabio en Suzanne een geluk, want wie had dat nu gedacht!

Getting ready

Fabio en Suzanne hadden als trouwlocatie buitenplaat Sparrendaal waar de getting ready ook plaats vond. Hier werden wij als bruidsfotograaf in Driebergen erg vrolijk van, wat een prachtige trouwlocatie om te trouwen.

First look

Hi Fabio, waar gaan jullie elkaar voor het eerst zien vroeg ik als bruidsfotograaf. Hmm dat weet Suzanne misschien wel…. Hi Suzanne, Waar gaan jullie elkaar zien vroeg ik als trouwfotograaf 🙂 Uhmm eigenlijk helemaal niet overnagedacht zei Suzanne. Ik weet wel iets moois!

Spannend

Het is een feit, het is het spannendste moment van jullie bruiloft! Elkaar voor het eerste zien. Wat zou zij aan hebben? Zou ze de bloemen mooi vinden. Wat gaat er allemaal door hun hoofden…..

Prachtig weer voor oktober

Of het nu bewolkt is of de zon schijnt, het maakt ons als bruidsfotografen helemaal niks uit. Hoewel het vaak wordt gezegd door fotografen dat bewolking veel mooier is, is dat eigenlijk helemaal niet waar. De fotograaf weet dan gewoon niet om te gaan met veel zon. Juist die zon is zo mooi zodat je prachtig gebruik kan maken van de lichtplekken. Vandaag was het tijdens de schoot bewolkt wat ook prima is!

Bruidsfotograaf in Driebergen

She said YES

Ondanks het mooie werd de ceremonie binnen gevierd. Nou daar ga je geen spijt van krijgen. Als bruidsfotograaf in Driebergen zagen wij meteen als dat het een prachtige trouwlocatie was en een prachtige zaal voor de trouwceremonie.

Duiven

Nadat er getrouwd was werd er natuurlijk getoost op het bruidspaar en taart gegeten. Maar ook werden er dit keer als verrassing voor het bruidspaar witte duiven losgelaten

Lees meer blogs