Bruidsfotograaf Beekbergen . trouwfotograaf Beekbergen

Eerste bruiloft in 2023….

Op een prachtige dag in het hart van de Hoge Veluwe, hebben Mike en Leonie elkaar het jawoord gegeven in het bosrijke Beekbergen. Het was een sprookjesachtige bruiloft, met veel liefde en romantiek, en ik had de eer om hun bruidsfotograaf Beekbergen te zijn.

Bruidsfotograaf Beekbergen, Wipselberg

Als trouwfotograaf Beekbergen is het mijn taak om de mooiste momenten van de bruiloft vast te leggen. En deze te vereeuwigen in prachtige trouwfoto’s. En dat was zeker het geval bij de bruiloft van Mike en Leonie. Het was een dag vol met prachtige momenten, emoties en details, die allemaal de moeite waard waren om vast te leggen.

They said YES

De ceremonie vond plaats in de bossen van Beekbergen, omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Het was een intieme setting met alleen de naaste familie en vrienden. Het geluk straalde van het gezicht van het bruidspaar af, terwijl ze elkaar het jawoord gaven. Het was een emotioneel moment dat ik met plezier heb vastgelegd.

Met twee trouwfotografen fotograferen!

Na de ceremonie was het tijd voor de fotoshoot. We hebben de fotoshoot gedaan rondom het Fletcherhotel de Wispelberg. Het was een geweldige locatie met veel mooie plekjes om te fotograferen. Het bruidspaar was ontspannen en straalde pure liefde uit. Dit zorgde voor prachtige foto’s, waarvan ik weet dat Mike en Leonie er nog jaren van zullen genieten.

Het feest vond plaats in een prachtige zaal van het Fletcherhotel. Het was een gezellige avond met veel muziek, dans en plezier. Als bruidsfotograaf was ik er om alle momenten vast te leggen, van de eerste dans tot het afscheid van de gasten.

Bruidsfotograaf in Beekbergen, Gefeliciteerd Mike & Leonie

Als ik, als trouwfotograaf terugkijk op de bruiloft van Mike en Leonie, kan ik alleen maar glimlachen. Het was een geweldige dag om vast te leggen als bruidsfotograaf, met veel mooie momenten om te fotograferen. Ik ben dankbaar dat ik deel uitmaakte van deze speciale dag en dat ik deze momenten heb kunnen vastleggen voor het bruidspaar. Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Beekbergen of omgeving, dan help ik je graag om jouw speciale dag vast te leggen op een manier die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Lees meer blogs