Bruidsfotograaf Baarn bij Kasteel Hooge Vuursche

Bruidsfotograaf Baarn . trouwfotograaf Baarn

Eerste bruiloft in 2023….

Wat een geweldige dag was het voor Teun en Elseline toen ze elkaar het ja-woord gaven en wij mochten daar bij zijn als bruidsfotograaf Baarn! Het bruidspaar trouwde vanuit huis, wat al een prachtige start was van deze bijzondere dag. Bij de ouders van Elseline werden er mooie trouwfoto’s gemaakt in de tuin, waar het bruidspaar stralend op de foto stond. Zo belangrijk om samen een goede klik te hebben. Wij, als twee trouwfotografen moet wel een klik hebben zodat jullie ook echt mooi op de foto komen! 

Bruidsfotograaf Baarn, Hooge Vuursche

Na de first look gingen wij bruidsfotografen met het bruidspaar richting de trouwlocatie, Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Wij als bruidsfotograaf Baarn was natuurlijk ook van de partij om dit moment vast te leggen. Bij de fontein en voor de trouwlocatie werden er prachtige trouwfoto’s gemaakt van het stralende bruidspaar.

Prachtige weer voor trouwfotograaf Baarn

Binnen in deze indrukwekkende trouwlocatie vond de ceremonie plaats, wat een onvergetelijke ervaring was voor Teun en Elseline en alle aanwezigen. Na de ceremonie was het tijd voor taart, toost en een heerlijk diner en ook dat hebben wij natuurlijk gefotografeerd als trouwfotografen. Tijdens het diner werden er ontroerende speeches gehouden en werd er heerlijk gegeten. En zoals gewoonlijk waren wij bruidsfotografen met de slideshow van het bruidspaar bezig. Heerlijk om weer bij een bruiloft te mogen zijn als bruidsfotograaf Baarn!

Met twee trouwfotografen fotograferen!

Het feest ging tot in de late uurtjes door, wat een perfecte afsluiting was van deze bijzondere dag. Het was duidelijk te zien dat Teun en Elseline enorm veel van elkaar houden en dat ze ontzettend gelukkig zijn samen.

Wij als bruidsfotograaf Baarn hebben prachtige bruidsfoto’s gemaakt van deze dag, die Teun en Elseline voor altijd zullen koesteren. Wat een geweldige herinnering aan een onvergetelijke dag!

Bruidsfotograaf in Baarn, Gefeliciteerd Teun & Elseline

Lees meer blogs