Bruiloft op jachthuis Beukenrode – trouwfotograaf in Doorn

Als trouwfotograaf in Doorn en omstreken gebeurt het niet vaak dat ik op een locatie kom waar ik nog nooit ben geweest. Maar Daan en Lisanne kregen het voor elkaar. Jachthuis Beukenrode, daar waren wij met ons team nog nooit geweest. Maar wat een gave locatie is dat in ‘Doorn! Omdat de ouders van Daan in Leiden wonen en Daan perse vanuit zijn ouders wilde vertrekken hebben wij geen trouwfoto’s gemaakt van zijn getting ready. Maar natuurlijk ging wij wel naar Lisanne om daar toffe trouwfoto’s te maken van de getting ready! De moeder van de bruid was er natuurlijk ook bij om te helpen met het aankleden. En kijk maar eens naar de foto’s, zie je de bruid stralen??

Top Secret

Deze dag had ik ook als trouwfotograaf in Doorn een geheim. Ik ben namelijk vriend van Disnet, een importeur van verschillende cameraspullen en ik mocht een heel nieuwe design lichtstatief uitproberen van het merk Fotopro. Dit statief licht nog niet in de winkel, zo geheim is het! Zo tof dat je als fotograaf mag meehelpen met het uittesten van producten. Als trouwfotograaf heb je verschillende spullen nodig om de mooiste foto’s te maken en dit keer mocht ik dus een lichtstatief uittesten. Dit statief wordt gebruikt om een flitser op te zetten en dit statief heeft vandaag veel meters gemaakt 🙂 Wow, ik ben helemaal fan.

Het is een licht gewicht statief van nog geen 900 gram, super compact, makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde tas en de straf van de tas kan je ook nog eens gebruiken om er balast aan te hangen zodat je statief mooi blijf staan. Wat mij verraste was dat op het moment dat je het statief hebt opgezet dat hij super stevig is in tegenstelling tot de standaard meteen statieven die er op de markt te krijgen zijn. Compact, licht en stevig zijn voor mij als bruidsfotograaf in Apeldoorn de belangrijkste elementen die een goed lichtstatief moet hebben en deze fotopro carbon lichtstatief verdient bij mij een 10. Zoek je nog een toffe community met allemaal gratis webinars en video’s over fotografie kom dan naar: Next Gen Photographers Een toffe community op Facebook waar ik allemaal tips en tricks geef over fotografie!

First look

De eerste keer vond de first look plaats in de tuin van de ouders van Lisanne, als trouwfotograaf in Doorn kom je elke keer weer wat anders tegen. Heerlijk om dan weer zulke toffe foto’s te maken van dit prachtige bruidspaar. Daan vond zijn bruid prachtig!

Bruidsreportage

Voor de fotoshoot gingen we lekker naar buiten naar Hydepark. Dichtbij Hydepark was ook hun trouwlocatie Jachthuis Beukenrode en daar kan je in de parken prachtige trouwfoto s maken. En natuurlijk maak ik dan prettig gebruik van mijn creastiviteit en mijn flitsers, waarbij het fotopro lichtstatief weer goed van pas kwam! Omdat het bruidspaar de grote haag bij oranjerie Hydepark prachtig vond hebben wij daar natuurlijk ook een prachtige bruidsfoto gemaakt. Maar er waren nog veel meer mooie plekjes te vinden. Zo was er een prachtig park vol met bloeit gras. Moet je je eens voorstellen hoe ik daar bij lag. Plat op de grond op mijn buik in het kriebelende gras om maar een mooi plaatje te schieten. Het was weer lachen, gieren en brullen!

Change off plan

De bedoeling van Daan en Lisanne was eigenlijk dat ze buiten ging trouwen, helaas gooide het weer wat roet in het eten en gingen ze wel buiten trouwen maar wel onder de trouw tent. Ach als dat alles is zeiden Daan en Lisannen! Prachtig dat moment dat Daan stond te wachten op zijn aanstaande bruid, maar ga je nu zitten op de stoel om te wachten op je bruid of ga je toch maar staan…. Gelukkig ging Daan staan! En toen de kus, ze konden niet van elkaar afblijven.

Lees meer blogs