Fotoshoot bruidspaar mannen

Trouwfotograaf Arnhem – bruiloft op landgoed Groot Warnsborn

Roy en Luke trouwden op de prachtige locatie Groot Warnsborn in Arnhem. Het mooie van deze locatie is dat dit bruidspaar al meteen op de locatie kon beginnen. ’s Ochtends waren ze namelijk al in het hotel om zich aan te kleden. Als trouwfotograaf in Arnhem vind ik het natuurlijk het mooiste als we in de ochtend al foto’s kunnen maken bij het aankleden. De details van een trouwpak, de spanning, de emotie, het hoort allemaal bij de grote dag van een bruidspaar. Tijdens het maken van de trouwfoto’s bij de aankleding ben ik altijd op zoek naar mooie beelden, bijvoorbeeld weerspiegeling, silhouetten, beelden van boven of tussen bijzondere doorkijkjes. En het is natuurlijk extra mooi als de moeder van de bruidegom er bij is om te helpen. De pakken waren van O’maggio, dus prachtige kwaliteit.

First Look

Nadat beide bruidegommen helemaal klaar waren, kwam het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Groot Warnsborn is een prachtige locatie waarbij je allerlei verschillende mooie plekken hebt om dit soort momenten vast te leggen. Luke ging alvast buiten staan en wachtte op Roy. En natuurlijk stond Luke met zijn rug naar Roy, zodat ze elkaar nog niet konden zien. Toen ze elkaar dan eindelijk voor het eerst zagen was dat natuurlijk een prachtig moment. Met een lach van oor tot oor bewonderden ze elkaar. De pakken matchten natuurlijk ook prachtig! Met een dikke kus was dan echt het moment aangebroken om de dag te beginnen.

Fotoshoot trouwfoto’s bos en zonnebloemenveld

Na de eerste begroeting was het meteen tijd voor een fotoshoot. Daarvoor gingen we naar het bos vlakbij én dit stel had gewoon een zonnebloemveld gevonden!! De liefde spatte er vanaf tijdens het maken van de trouwfoto’s. Als trouwfotograaf in Arnhem vind ik het natuurlijk extra leuk als je de passie zo makkelijk kunt vangen in foto’s. Met wat kleine aanwijzingen, mooie doorkijkjes (tussen de prachtige paarse bloemen), en andere creatieve technieken zorgden we samen voor een prachtige diverse galerij waarin alle aandacht naar het bruidspaar gaat. En wist je dat ik ook veel werk met een flitser op statief? Daarmee weet ik de focus precies op het bruidspaar te leggen!

Trouwfoto’s met drone

Terug op de trouwlocatie Groot Warnsborn in Arnhem moest natuurlijk ook de drone er bij komen. Want wat is dit landgoed toch geschikt om prachtige trouwfoto’s met een drone te maken. Luke en Roy hadden ook nog eens een hele gave auto die we konden gebruiken voor deze foto’s. Kijk maar eens naar de geweldige drone foto! Dan helpt het natuurlijk wel als het een cabrio is 😉

Bijzondere trouwceremonie

Op Groot Warnsborn is het mogelijk om buiten te trouwen, maar op deze dag hadden we een prachtige ceremonie binnen. De gasten waren natuurlijk ook al gearriveerd. Wat een heerlijk weerzien!! De bruidegommen waren helemaal niet zenuwachtig, maar genoten juist erg van deze momenten. Onder de gasten was ook een klein jochie dat het allemaal helemaal leuk vond en er graag dichtbij wilde zijn. Zo dichtbij zelfs, dat hij op gegeven moment zelfs onder het bankje lag :P. Als trouwfotograaf in Arnhem en omstreken vind ik dat natuurlijk ook hele leuke momentjes om mee te pakken. Kostbaar voor later in het trouwalbum.

Beste Roy en Luke, ik wens jullie heeeeeeel veel geluk en alle liefde van de wereld. En vooral heel erg veel LOL samen

Lees meer blogs